Meghan Markle, acuzaţii la adresa Casei Regale şi rochia cu mesaj ascuns

Interviul lui Oprah Winfrey cu Ducii de Sussex, care va fi difuzat în State Unite la postul CBS pe 7 martie, se anunţă a fi unul incendiar. Acesta este primul interviu oficial pe care cuplul l-a oferit de când s-a mutat în California anul trecut.Viaţa sub presiunea publică

„Oprah Winfrey va sta de vorbă cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, care va acoperi subiecte diverse, de la sosirea ei în casa regală, căsătorie, maternitate, activităţi filantropice şi până la felul în care îşi gestionează viaţa de zi cu zi sub o presiune publică imensă. Apoi, lor li se va alătura şi prinţul Harry, când vor discuta despre stabilirea lor în Statele Unite, speranţele lor de viitor şi visurile pe care le au pentru familia lor tot mai mare”, au transmis reprezentanţii postului CBS într-un comunicat.

Între timp postul a difuzat două fragment din mult aşteptatul interviu, iar într-unul dintre ele Ducesa de Sussex este foarte vehementă şi face, pentru prima dată, o acuzaţie directă la adresa familiei lui Harry.

În secvențele deja difuzate, Oprah Winfrey, la un moment dat, îi spune cuplului “aţi spus nişte lucruri destul de şocante aici”, inclusiv că situaţia lor a fost “aproape de netrecut”.

Mesajul ascuns al rochiei

Pentru acest interviu ținuta ducesei a fost foarte atent aleasă, iar specialiștii care au analizat această alegere au ajuns la concluzia că ducesa de Sussex a vrut să transmită un mesaj de ”renaștere” și de ”capacitate de a rezista în condiții dintre cele mai vitrege”.

Meghan Markle a ales o rochie lungă Armani, în valoare de 3.825 de euro, din mătase neagră, cu o broderie dramatică albă pe umărul drept care reprezintă  o floare de lotus, asociată în mod tradițional cu renașterea și cu iluminarea spiritual.

Brăţara de 20000 de euro

Cu părul coafat într-un coc lejer, strâns la ceafă – marcă înregistrată Meghan Markle – machiajul a fost unul mult mai îndrăzneţ şi intens decât atunci când era permis atunci când era membru senior al Casei Regale.

Iar ca bijuterie ea a purtat brăţara Cartier din colecţia regretatei Prinţese Diana, în valoare de peste 20.000 de euro şi o brăţară Cartier Love, în valoare de 5.800 de euro, cadou de la Prinţul Harry. Ducesa şi-a mai accesorizat ţinuta cu un lanţ cu pandantiv în valoare de 1.600 de euro şi o pereche pe pantofi de 600 de euro de la Aquazurra.

La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că renunță la îndatoririle regale și se mută în America de Nord, invocând intruziunile insuportabile și atitudinile rasiste ale mass-mediei britanice. Recent au cumpărat o casă în Santa Barbara, California și așteaptă un al doilea copil.

Cristina Dudău

Foto Hepta