Meghan Markle: ritual de ducesă

Meghan Markle este una dintre cele mai urmărite persoane ale momentului din lume, iar ochii sunt și mai ațintiți asupra ei de când a devenit mamă. Ducesa de Sussex ne-a obișnuit însă cu aparițiile ei fără cusur: ten curat, coafură flawless, ținute studiate și un zâmbet larg, à la Hollywood. Meghan are însă propriul său ritual de îngrijire, atât fizic cât și pshic, care nu este un secret.Dietă specială

Ducesa nu sare niciodată peste micul dejun. Îi plac fulgii de ovăz cu fructe peste care adaugă miere Manuka, dar și omleta cu brânză și pâine prăjită. Preferă salatele și sucurile verzi pentru un boost de energie și este fan al puiului gătit la cuptor, fel pe care îl pregătește alături de Harry. Este însă și o împătimită a cartofilor prăjiți, pe care nu-i refuză ori de câte ori are ocazia, dar și a sushi-ului.

Practică yoga

Probabil nu multă știe că mama ei este instructor de yoga, exerciții pe care le practică de la vârsta de 7 ani. Deși nu la fel de des ca înainte, Meghan reușește să se deconecteze de câteva ori pe săptămână, iar ocazional practică și hot yoga – la temperaturi crescute. Acest ritual de dimineață o relaxează și o pregătește pentru activitățile zilei. Iar odihna este deosebit de importantă, nu doar pentru a se liniști psihic, dar și pentru a arăta bine.

Produsele de care este dependentă

Ca orice femeie, Meghan are preferințe când vine vorba despre produsele de beauty. Ducesa nu pleacă nicăieri fără uleiul de arbore ce ceai, pe care-l folosește în diferite situații, pentru înțepăturile de insecte etc. Pentru gene folosește un ser special pe care-l aplică zilnic, pe bază de ingrediente naturale.

Își curăță tenul cu o loțiune specială, iar în ceea ce privește make-up-ul, proaspăta mămică adoră iluminatorul ce conferă tenului o strălucire discretă. Când nu are o armată de persoane care se îngrijește de aparițiile ei, Meghan aplică întâi un ulei special de îngrijire și folosește un fond de ten cu o textură aerată.

Coafurile din perioada sarcinii

Pe toată perioada sarcinii, a cinelor și vizitelor oficiale, Meghan a apărut de fiecare dată cu câte o coafură diferită. A purtat fie bucle lejere înnobilate de pălării superbe, fie cocuri messy – semnătura ei, half updo-uri, cocuri clasice, cocuri stil balerină și chiar pony tail. Un lucru e cert, ducesa are un păr superb, lung, și foarte bogat.

Meghan și Harry au devenit părinți

La începutul lunii mai, Meghan și Harry au devenit părinți și au declarat că se simt extraordinar de bine în această postură. Potrivit lor, micul Archie este un copil cuminte, iar cei trei petrec împreună clipe minunate. „Este o experință magică, uimitoare. Am lângă mine cei mai buni băieți din lume, așa că sunt foarte fericită. Archie are cel mai dulce temperament”, a declarat Meghan.

Text: Ruxandra Dumitrescu