Meghan Markle si printul Harry asteapta primul copil. Ducesa de Sussex va deveni mama in primavara lui 2019

Meghan Markle si printul Harry au anuntat ca asteapta primul copil in primavara lui 2019. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

„Altetele lor roiale, Ducele si Ducesa de Sussex, sunt foarte fericiti sa anunte ca Ducesa de Sussex aseapta primul ei copil, care va veni pe lume in primavara lui 2019”, se arata pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

Copilul Ducilor de Sussex va fi al saptelea pe linia de succesiune la tronul Regatului Unit.Prima imagine cu Meghan Markle insarcinata

Meghan Markle a aparut la nunta Printesei Eugenie, pe data de 12 octombrie, cu paltonul deschis in zona abdomenului. Atunci au aparut suspiciuni ca este insarcinata. A purtat un outfit bleumarin, sobru care i-a ascuns silueta.

Prima vizita oficiala de cand formeaza o familie

Meghan si Harry sunt in acest moment in Australia, in prima vizita internationala efectuata impreuna. Vizita oficiala incepe marti, la Sydney, unde Harry si Meghan urmeaza sa fie primiti de guvernatorul general Peter Cosgrove, dupa care se vor intalni cu doi ursi koala la gradina zoologica din Taronga.

Text: Iulia Mirica