Mel Gibson si-a scos la vanzare casa din Malibu: vezi detaliile care arata cat de credincios este!

Foto: Mel Gibson, alaturi de noua lui iubita, Rosalind Ross, in varsta de 27 de ani.

Cunoscutul actor Mel Gibson, in varsta de 61 de ani, este un catolic devotat, lucru care se vede si in designul proprietatii din Malibu, SUA, pe care a anuntat ca o scoate la vanzare dupa zece ani in care a fost proprietar.


Casa si terenul sunt estimate la suma de 21 de milioane de dolari, influenta medievala a constructiei si decoratiunile fiind potrivite cu personalitatea magnetica, puternica a actorului.


Semineele din piatra si candelabrele din lemn par desprinse din povestile Evului Mediu, aerul de castel seniorial fiind subliniat si de motivele care duc cu gandul la inceputurile crestinatatii, de la crucifixuri, rozarii si tapiserii pana la icoane si desene cu teme religioase.
David Duchovny, fostul proprietar

Casa construita in anul 1996 are nu mai putin de cinci dormitoare incapatoare si a fost detinuta inaintea lui Mel Gibson de actorul David Duchovny impreuna cu fosta sa sotie, actrita Tea Leoni.


Proprietatea este situata la Oceanul Pacific, locatie care ii asigura o priveliste fabuloasa. Mel Gibson a cumparat-o in 2008, pentru suma de 11.5 milioane de dolari, la patru ani dupa ce a lansat filmul „The Passion Of The Christ”.

Casa este asezata pe un teren de 611 metri patrati si, pana de curand, Gibson a impartit-o cu noua sa iubita, Rosalind Ross, in varsta de 27 de ani, care i-a daruit anul acesta cel de-al 9-lea copil, un baietel botezat Lars Gerard Gibson.
Text: Oana Baltoc

Foto: Hepta; dailymail.co.uk