Melodia in care Banica Jr. povesteste cum s-a indragostit de Lavinia Pirva

Dupa o relatie de sase ani, Stefan Banica Jr. si Lavinia Pirva s-au casatorit in urma cu aproximativ o luna, veste dezvaluita in cadrul unei petreceri-surpriza organizata de cei doi la Balcic, in Bulgaria.

Unul dintre invitatii prezenti la eveniment a povestit ca a raspuns unei invitatii lansate de Banica Jr, care le-a spus ca isi serbeaza ziua de nastere in avans, tinand cont ca interpretul impliniteste chiar azi, 16 octombrie, varsta de 50 de ani. Ajunsi intr-un restaurant de langa Castelul Reginei Maria de la Balcic, toti cei prezenti au fost anuntati ca, in realitate, petrecerea marcheaza casatoria cuplului. Pentru ca totul sa ramana secret, cei doi insuratei s-au ocupat singuri de organizarea petrecerii restranse.„Ea mi-a pus catusele“

Parca pentru a anunta ca este „luat”, Banica a lansat zilele trecute melodia intitulata „Ea mi-a pus catusele“, care suna ca o declaratie de dragoste in versuri pentru proaspata sa sotie, Lavinia. Iata ce povesteste Banica Jr. in noul single, cu umor, asa cum sunt majoritatea versurilor din melodiile lui.

„Eram super ok, traiam bine merci / Stapan pe viata mea de zi cu zi/ Pana ne-am intalnit/ Stati sa vedeti/ Ma privea intr-un fel, jur ca n-as fi crezut/ S-ajung sa-mi placa fata atat de mult/ Martor mi-e Cel de Sus/ Cand mi le-a pus/

Refren:

Catusele

Ea mi-a pus catusele

Inima mi-a furat, fara glas m-a lasat

Cum sunt papusile

Prizonier condamnat, sub piele mi-a intrat

Ca si capusele…

La al treilea mariaj

Stefan Banica a fost casatorit cu vedeta de televiziune Mihaela Radulescu intre 1994 – 1999. A avut o relatie cu Camelia Constantinescu, femeia care i-a nascut primul copil, Radu Ștefan, fara a fi insa casatoriti oficial. In 2006, artistul s-a recasatorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, alaturi de care are o fetita pe nume Ana Violeta. Relatia nu a durat insa, iar in octombrie 2013 Andreea si Stefan au divortat. Din anul 2013, cantaretul este impreuna cu noua sa sotie, cantareata Lavinia Pirva.

Text: Oana Baltoc