Merci Bride a lansat brandul american Terani Couture in Romania

decupat_Merci Bride a lansat brandul american Terani Couture in RomaniaBrandul Terani Couture a fost lansat in Statele Unite ale Americii in anul 1990, la New York. De atunci, a fost mereu prezent in defilarile de pe podiumurile internationale de la Milano, Los Angeles sau New York. Colectiile de lux sunt recunoscute datorita materialelor fine si broderiilor manuale.Rochii ca la Hollywood

Rochiile sale fabuloase au fost preferate, de-a lungul timpului, de vedete cunoscute precum Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker sau Beyonce. Cea care a adus acest brand in Romania este Raluca Fabiola Burducea, iar toate rochiile de la Terani Couture pot fi admirate si probate in showroomul Merci Bride. Atmosfera de la eveniment a fost specifica unui cocktail party, unde s-a ascultat muzica jazz, pregatind invitatii pentru defilarea de moda ce a avut loc la mijlocul petrecerii. Cele mai frumoase tinute de la showroom au fost prezentate invitatilor de catre cateva modele alese pentru a pune in evidenta materialele si broderiile rochiilor. Puteti opta pentru o tinuta de la acest brand daca sunteti invitata la un cocktail sau la o nunta, dar si daca aveti un eveniment special la care sunteti personajul principal.

Seara de lux

La capitolul decor, orhideele au fost vedetele serii, iar locatia a fost una potrivita, avand in vedere gradele de afara si faptul ca invitatii s-au putut racori si la marginea piscinei. Au fost prezente la eveniment atat vedete din domeniul televiziunii si al muzicii, cat si oameni de afaceri. Doamnele au fost incantate de prezentarea de moda. Personal, mi s-au parut niste tinute elegante, sofisticate si le-as recomanda persoanelor care iubesc rafinamentul si luxul. Sunt acele rochii care, atunci cand le imbraci, te fac sa te simti ca o vedeta pe covorul rosu.

Text: Andreea Maria Varlan