Metoda incredibila a Nicoletei Luciu de a scapa de grasime

Metoda incredibila a Nicoletei Luciu de a scapa de grasimeMetoda la care a apelat frumoasa Nicoleta Luciu pentru a scapa de grasime este una eficienta si noua pe piata din Romania. Tehnica se numeste CoolTech si este singura tehnologie de pe piata care elimina grasimea definitiv, in mod localizat, prin racire la -8 grade Celsius.

Procedura este simpla: tesutul gras este imobilizat cu ajutorul unui dispozitiv de vacuum si este racit, in mai putin de un minut, la temperaturi de pana la -8 grade Celsius. Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand apoi, gradual, aproximativ 30% din grasime intr-o singura sedinta. Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, transformandu-le mai apoi in aminoacizi, peptide si proteine. Tratamentul de slabit CoolTech poate fi aplicat pe abdomen, fese, genunchi, solduri, coapse si picioare.

Nicoleta Luciu este prima vedeta din Romania care a urmat cel mai nou tratament de slabit din lume ce poate fi realizat si la Bucuresti, la Noblezza Beauty Lounge.

Text: Andreea Popescu

septembrie 20th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate