Michael Bolton, concert extraordinar la Sala Palatului pe 16 Mai 2013!

MBolton afisMichael Bolton revine pentru a treia oara la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 16 mai 2013, orele 20:00, intr-un concert extraordinar ce se anunta a fi o calatorie muzicala pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste ale vremii. De data aceasta, compania care il va readuce pe Michael Bolton in Romania este MEI Concerts Entertainment .

Talentul artistului a spart barierele spatiului si timpului. Inca din anii 1980, artistul a reusit sa cucereasca inimile publicul din intreaga lume, cu piese precum “How Am I Suppose to Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You… But I Lied” sau “When a Man Loves a Woman”.

Fara doar si poate, reprezentatia va fi una dintre cele mai importante evenimentele muzicale ale anului, avand in vedere talentul artistului, care are in palmares doua premii Grammy, sase trofee “American Music Awards” si a vandut peste 53 de milioane de albume de-a lungul carierei.

Desi este cunoscut si admirat ca si cantaret, Bolton si-a dezvoltat si latura de compozitor, creand piese pentru nume importante ale muzicii mondiale, precum Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers.

Concertul extraordinar Michael Bolton de la Sala Palatului va fi cu siguranta memorabil. Biletele sunt disponibile prin Retelele:  Bilete.ro ( in oficiile Postei Romane si in Magazinele InMedio semnalizate, www.Bilete.ro)  si Eventim.ro ( Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, www.eventim.ro), dar si la casele de bilete de la Sala Palatului.

 

Text: Andreea Popescu