Michael Bolton lupta impotriva violentei asupra femeilor

macheta MBoltonMult asteptatul concert Michael Bolton, ce va avea loc in data de 16 mai 2013, la Sala Palatului din Bucuresti, este un prilej de bucurie pentru romani, dar mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, pe care artistul le-a cucerit cu piesele sale romantice.

 

Michael este un admirator al femeii, tocmai de aceea a tras un semnal de alarma cu privire la violenta impotriva femeilor. Astfel ca, in data de 8 martie, acesta a facut un statement video in cadrul caruia promitea sa lupte impotriva violentei domestice, scalviei si traficului uman.

In acest inceput de primavara, Michael a dorit sa aduca fanilor cat mai multe surprize placute. Tocmai de aceea, de ziua sa, in data de 26 februarie artistul a celebrat prin lansarea unui nou album intitulat  “Ain’t No Mountain High Enough: Tribute to Hitsville, USA”.

Pentru cei ce asteapta reantalnirea cu marele artist de la Sala Palatului, biletele sunt disponibile prin Retelele: Bilete.ro, Eventim.ro, www.mytickets.ro si Biletoo.ro dar si la casele de bilete de la Sala Palatului.

 

Text: Andreea Popescu