Mihai Mitoseru se alatura echipei Kanal D. In ce show o sa apara?

Mihai Mitoseru, prezentator al show-ului „Uniplay Show” de la Antena 1, a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D si va putea fi urmarit din aceasta toamna in emisiunea „Super Potriveala”, alaturi de celelalte vedete din panelul orchestrat de Jorge, gazda show-ului, dupa cum anunta reprezentantii postului turcesc intr-un comunicat.Actor si om de televiziune

Mihai Mitoseru este om de televiziune si actor apreciat, care a aparut de-a lungul timpului, ca invitat sau in calitate de prezentator, in diverse emisiuni difuzate de televiziuni din Romania. Prezentator al unor show-uri precum „Super Bingo Metropolis”, „Tele Eurobingo Show”, actor in spectacole de televiziune, dar si de teatru (a jucat alaturi de Vasile Muraru si Nae Lazarescu, la Teatrul de Revista Constantin Tanase), Mihai Mitoseru este o prezenta plina de energie in orice context apare in fata publicului.

„Ma simt foarte bine in mijlocul echipei Kanal D, sunt oameni deschisi, foarte buni in profesia lor. Cu siguranta vom face impreuna lucruri frumoase, asta se va vedea si pe sticla. Imi place Kanal D!”, a spus Mihai Mitoseru.

Text: Oana Baltoc