Mihai Morar o combina pe Raluka cu Skizzo Skillz

Afis03_MMorar_BTMihai Morar are o noua pasiune si anume sa combine vedete in cadrul unor dueluri muzicale numite Jam Session ZU. Cele mai noi victime ale sale sunt Raluka si Skizzo Skillz, care au fost provocati la un duel muzical, miercuri, 28 noiembrie, incepand cu orele 22:00, in Club Bound din Centrul Vechi.

      Si pentru ca in nenumarate ocazii Morar a spus ca nu mai pune piciorul in cluburi in care nu se canta live, iata si de ce i-a ales moderatorul pe cei doi artisti:

“Skizzo Skillz este una dintre cele mai complexe personalitati aparute in industria muzicala romaneasca in ultimii ani, desi el este practic un veteran al acestei industrii, abia anul aceasta a ajuns sa fie maninstream. Mi s-a parut o adevarata provocare sa il combin pe Skizzo cu una dintre cele mai bune voci din muzica romaneasca, Raluka, iar cei doi se vor duela in piese acompaniati de Alin Pascal Band”, a declarat Mihai Morar. Intrebat care este tinta acestor dueluri muzicale pe care le organizeaza ocazional intre artisti, celebrul moderator, a declarat: ”Cu Jam Session ZU vreau sa sparg monoronia concertelor clasice in cadrul caroara artistii vin, isi sustin programul muzical cu piesele proprii si pleaca. Duelurile muzicale din Club Bound sunt departe de banalitate, artistii vin si sustin un concert in cadrul caruia abordeaza live o gama variata de genuri muzicale. Skizzo Skillz si Raluka vor canta joi bini di tat si vor dovedi ca muzica buna poate veni din hip hop, din pop si chiar din zona coverurilor, tocmai de aceea cred ca va rezulta din acest mix inedit o explozie de energie pozitiva”.

      Pregateste-te sa iei pulsul fierbinte al metropolei si sa-ti cunosti vedetele preferate la Jam Session Zu! Te asteptam miercuri, 28 noiembrie 2012, incepand cu orele 22:00, pe pe strada Smardan, nr 30 pentru a-ti oferi o experienta desavarsita!

 

Text: Andreea Popescu