Mihai Trăistariu s-a făcut femeie

Celebru pentru apariţiile sale în ipostaze şocante pe Social Media, Mihai Trăistariu nu s-a lăsat nici de data asta mai prejos şi s-a postat cu părul lung şi blond.

Artistul a postat pe Instagramul său o fotografie editată atât de bine, încât, dacă nu apărea Mihai în fundal, am fi spus că acesta chiar s-a transformat în femeie… şi încă în una foarte frumoasă. Alături de fotografie, fostul reprezentant al României la Eurovision a adăugat descrierea: „Fiică-mea. Chiar seamănă cu mine,” încercând astfel să-și păcălească fanii.

https://www.instagram.com/p/CEClDSqBfo_/

Trăistariu s-a jucat cu o aplicaţie a telefonului şi astfel a reuşit să păcălească internauţii, urmărind comentariile acestora de la postare.Ce face Mihai Trăistariu în pandemie

Acestuia pandemia i-a dat multe proiecte peste cap, Mihai reuşind să facă bani, în prezent, doar din închirierea apartamentelor turiştilor de pe litoral.

https://www.instagram.com/p/CEU_DJlBoJv/

Mihai Trăistariu, în vârstă de 43 de ani, este un cântăreț din România, fost component al formației Valahia. El provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost pictor, iar mama sa, Natalia Trăistariu, a studiat medicina și a cântat în tinerețe.