Miley Cyrus, sedinta foto sexy cu iepurasul de Paste

Cantareata si actrita Miley Cyrus a realizat alaturi de revista Vogue o sedinta foto inedita, in dorinta de a le ura fanilor un Paste fericit. Aceasta a pozat in ipostaza de iepuras sexy, alaturi de oua colorate imense sau de mascote care intruchipeaza iepuri uriasi.

Printre tinutele in care s-a lasat fotografiata, Miley apare imbracata si cu un body din spandex roz, cu aspect retro, care face parte din colectia Murmur (foto sus). Desi in multe dintre ipostazele in care s-a lasat fotografiata, Miley are o atitudine inocenta, in alte ipostaze este extrem de sexy, cum ar fi cea in care iepurasul de Paste o plesneste peste fund, conform publicatiei news.com.au.

Vedeta in varsta de 25 de ani apare inclusiv intr-o rochie transparenta, prin care i se ghicesc sanii. Intrebata ce planuri are de Paste, cantareata a marturisit ca se va duce la un spectacol cu travestiti.

Sedinta foto a fost realizata de fotograful Vijat Mohindra, iar fotografiile au fost postate pe conturile de Facebook si de Instagram ale artistei.

Text: Oana Baltoc