Mira a lansat single-ul „Like”

Mira a lansat single-ul „Like”Mira a lansat piesa „Like”, o piesa dinamica, fresh, potrivita tinerilor, distractiilor cu prietenii in aer liber si tuturor celor ce au planuri mari pentru vara aceasta. Piesa a fost compusa de Theea Miculescu, iar producator este Lukone. Pe Mira, pe numele sau adevarat Maria Mirabela Cismaru, o cunoasteti cu siguranta din show-ul “Vocea Romaniei”.

Mira a mai avut colaborari cu Allexinno si Zhao, insa acum se poate mandri cu faptul ca este artist Global Records, casa de discuri a INNEI, fiind colega cu Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono.

„Anul 2014 a insemnat pentru Global Records nume noi in portofoliul de artisti si Mira este inca unul dintre ele, pe langa Lori, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono. Mira este o tanara talentata, in care am incredere si imi doresc sa ajunga in curand un nume important in industria muzicala din Romania”, a declarat Stefan Lucian, Managing Partner Global Records. Ne bucuram pentru Mira si ii tinem pumnii. Da clic aici si asculta piesa!

Text: Ruxandra Raica

mai 30th, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate