Miranda Kerr si Orlando Bloom s-au despartit

Miranda Kerr si Orlando Bloom s-au despartitMiranda Kerr si Orlando Bloom au confirmat faptul ca mariajul lor a ajuns la final. Cei doi, care au impreuna un baietel in varsta de un an pe nume Flynn, spun ca separarea lor a fost una de comun acord, pe cai amiabile. Intr-o declaratie, cei doi au anuntat faptul ca s-au separat de cateva luni. Dupa sase ani petrecuti impreuna au decis recent sa iasa public si sa marturiseasca faptul ca s-au despartit.

In ciuda acestei intamplari, cei doi se sustin reciproc si se respecta deoarece au impreuna un copil si considera ca acest lucru este foarte important. 

Actorul si modelul de origine australiana si-au inceput relatia in anul 2007 iar dupa trei ani s-au casatorit. Cei doi au fost vazuti pentru ultima oara impreuna la inceputul acestei luni. Nu cunoastem exact motivele care ar fi cauzat despartirea dintre cei doi, insa putem presupune ca programul lor incarcat, motiv adesea invocat de mai toate vedetele care au divortat, s-ar numara printre motive. In anul 2012, numele Mirandei a fost asociat cu cel al lui Leonardo DiCaprio. Sa fi starnit acest detaliu furtuna-n Paradis?

 

Text: Ruxandra Raica