Mircea Baniciu si Ovidiu Lipan Tandarica au facut “Praznic naprasnic”

Pasarea Rock posterMiercuri, 12 martie, Pasarea Rock, o formatie tanara dar care reuneste nume mari din muzica romaneasca, si-a lansat primul videoclip la piesa “Praznic naprasnic”.

Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Vlady Cnejevici, Teo Boar si Cristi Gram, impreuna cu Josef Kappl au povestit invitatilor experienta nasterii videoclipului.

„Am realizat acest videoclip si din dorinta unui repertoriu propriu, unic, care sa poata fi sustinut pe toate mediile. Nu este un videoclip extrem de elaborat artistic, e o prezentare a trupei. A fost si un fel de joaca a noastra”, a spus in deschiderea discutiei managerul formatiei, Valentino Rudolf.

„Praznic naprasnic” este prima piesa a formatiei Pasarea Rock si a fost inregistrata in perioada 7-11 februarie 2014. De mixajul si masteringul melodiei lui Josef Kappl, pe versurile lui Florin Dumitrescu, s-a ocupat Cristi Gram Studio, iar videoclipul a fost regizat de Mara Lubieniecki.

Videoclipul il puteti viziona aici.

Pe 25 martie 2014, la Sala Palatului, puteti asculta live reprezentatia formatiei Pasarea Rock intr-un concert extraordinar. 

 

Text: Bianca Badescu