Mirela Stelea a testat tehnologia viitorului in materie de frumusete

Mirela Stelea a testat tehnologia viitorului in materie de frumuseteAdmirata pentru frumusetea ei naturala, designerul Mirela Stelea, sotia lui Bogdan Stelea, isi mentine stralucirea tenului prin intermediul unei tehnologii de ultima generatie, adusa in premiera in Romania de renumitul medic chirurg Constantin Stan, la clinica lui din Bucuresti, S Clinic.

Astfel, desi Mirela se tine departe de interventiile chirurgicale estetice, si la drept vorbind nici nu are nevoie de ele, a urmat weekendul trecut tratamentul S Firm ce a avut ca scop  regenerarea din profunzime spre suprafata a pielii din jurul ochilor si a liniei mandibulei, prin proiectia de lumina laser controlata furnizata de aparatul unic in Romania, asistata fiind de catre doamna doctor Oana Spanu.
    „Cand apelezi la cei mai buni specialisti din tara, nu mai ai emotii. Am avut deplina incredere in domnul doctor Constantin Stan si in medicul dermatolog Oana Spanu, stiind vasta lor experienta. De la o varsta, este important sa previi pentru a nu fi nevoita apoi sa incerci sa repari ceea ce nu se mai poate repara. Vrei, nu vrei, tenul imbatraneste, pielea se lasa si de aici pot aparea multe complexe. Deja vad primele rezultate, desi aspectul final se va vedea abia peste cateva saptamani. Simt ca am pielea mai frumoasa chiar si decat acum cinci ani!”, declara Mirela Stelea.
    La S Clinic poti profita de beneficiile pe care ti le aduc patru aparate, S Light, S Depigment, S Firm si S Endolift, cele mai avansate sisteme de regenerare a tesutului cutanat prin lumina laser, care nu necesita recuperare si au rezultate comparabile cu interventiile estetice chirurgicale.

Text: Ruxandra Raica