Mirela Vaida, acces direct tuturor copiilor din grădiniță la ziua lui Vladimir

Mirela Vaida și-a aniversat băieţelul cel mare, pe Vladimir, care a împlinit pe 20 august trei anişori.

„Sunt singură cu toţi trei, dar am noroc că grădiniţa este deschisă şi în august şi Vladimir îşi va putea serba ziua ca toţi ceilalţi copii care sunt aniversaţi în timpul anului şcolar, pentru că asta îşi dorea, să fie alături de prietenii lui de la grădi. Chiar acum suntem pe drum într-acolo, unde i-am invitat şi pe Belle şi pe Spiderman, vom avea şi tort cu Fulger McQueen , iar Vladimir abia aşteaptă să sufle în lumânări, e extrem de entuziasmat de fiecare dată când trebuie să facă asta!”, a povestit Mirela.

La petrecea lui Vladimir au fost invitaţi toţi copiii de la grădiniţa unde merg el şi sora lui, Carla. „Avem copii de toate vârstele, pentru că o să fie toată grădiniţa invitată în sala de spectacole. Avem animatori, baloane, pictură pe faţă, dans, muzică, karaoke şi o mulţime de joculeţe! Bineînţeles că după amiază începem runda a doua, şi cu vecinii de la bloc. Practic o ţinem tot într-o petrecere, că tot e zi de vacanţă şi ne permitem să nu îi culcăm la oră fixă”, povestea la începutul zilei vedeta Antena 1.Mezinul, acasă

Frățiorul cel mic al celor doi, Tudor Ștefan, în vârstă de doar 5 luni a așteptat cuminte acasă.

Zilele acestea Mirela se bucură din plin de vacanţă, pentru că din toamnă le dă întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, pentru două ore, în platoul Acces Direct, de la Antena 1. „Mă bucur din plin de timpul cu ei, suntem nedezlipiţi, aşa cum am fost de fapt în ultimul an! Vreau să nu ratez nimic din ce li se întâmplă, mai ales că din toamnă, când voi începe emisiunea zilnică, vom avea doar dimineţile şi serile împreună, aşa că profităm acum, la maximum!”, a declarat Mirela.