Miss World 2016: cati ani are noua castigatoare a titlului si din ce tara este

foto-1-deschidere-miss-world_resultStephanie del Valle a castigat duminica seara, 18 decembrie, titlul de Miss World 2016, in urma competitiei desfasurate in apropiere de Washington, la Oxon Hill, SUA. Fosta detinatoare a titlului, Mireia Lalaguna, din Spania, i-a inmanat coroana actualei castigatoare a titlului.

In varsta de 19 ani, Stephanie del Valle a reprezentat Puerto Rico, este studenta si vorbeste spaniola, engleza si franceza. Visul sau este sa lucreze intr-o buna zi in industria divertismentului.

Tanara de 1,72 m a fost extrem de emotionata si nu si-a retinut bucuria cand a aflat ca ea este cea mai frumoasa femeie din lume.foto-2-miss-world_o_resultRaspunsul care a impresionat juriul

Stephanie del Valle a impresionat juriul si in urma raspunsului oferit la intrebarea formulata de Miss World 1975, Wilnelia Forsyth, de asemenea din Puerto Rico: „Daca ai avea ocazia sa faci o schimbare in lume, ce ai alege sa schimbi?“.

„Daca as avea puterea sa schimb ceva, cred ca as alege sa transmit un mesaj despre cat de important este sa inlocuim excluderea cu acceptarea, sa promovam si sa asiguram dreptatea si despre cat de important este sa-i ajutam pe cei care au nevoie”, a fost raspunsul oferit de noua Miss World.

Locul doi in cadrul competitiei a fost ocupat de Yaritza Miguelina Reyes Ramirez, din Republica Dominicana, iar pe locul trei s-a clasat Natasha Mannuela, din Indonezia.

Romania nu a intrat intre cele 20 de finaliste

Romania a fost reprezentata de modelul Diana Dinu, in varsta de 26 de ani, care nu a reusit sa se claseze intre primele 20 de participante preferate de juriu in finala concursului, conform rezultatelor afisate de site-ul oficial al competitiei.

Cele 20 de frumoase au fost reprezentantele din China, Kenya, Belgia, Ghana, Filipine, Insulele Cook, Mongolia, Indonezia, Franta, SUA, India, Slovacia, Coreea, Ungaria, Republica Dominicana, Japonia, Brazilia, Thailanda, Australia si Puerto Rico. La editia de anul acesta au fost inscrise concurente din 117 tari.

Text: Oana Baltoc