Misty este… Ragga Girl

Misty este… Ragga GirlMisty, blondina care i-a luat locul Andreei Balan in viata lui Keo, se bucura de o evolutie fulminanta pe plan profesional. Dupa cateva piese care au prins din plin la public, ca No Drama si Bang, Misty a lansat astazi un nou single, intitulat Ragga Girl.

Keo a compus melodia

Misty este o aparitie placuta in peisajul muzical autohton, astfel ca noua sa piesa, Ragga Girl, este compusa de o intreaga armata de artisti: Keo, Soundboy, Skizzo Skillz, Karie si Johnny King, cei din urma asigurandu-i si featuringul acesteia. Misty a intervenit si ea asupra liniei melodice si a versurilor, iar soundul pozitiv si energic face piesa potrivita noptilor fierbinti de vara. Single-ul se bucura si de un videoclip, regizat de Ciprian Strugariu, care a fost filmat in Capitala, pe parcursul a doua zile. Mai jos puteti urmari cateva cadre de making of.

„Sunt foarte incantata de aceasta colaborare! Karie este unul dinte artistii mei preferati de hip hop, iar Johnny King completeaza colaborarea, aducand un element exotic in piesa. Soundul pozitiv al melodiei ma reprezinta in acest moment si sunt bucuroasa ca am putut sa ma implic inca de la inceput si in procesul de creatie”, a declarat Misty.

Text: Madalina Manole

iunie 16th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate