Modele de machiaj atractive pentru sarbatorile de iarna 2016/2017

foto-1-deschidere-machiaj-shutterstock_473188720_resultOrice femeie spera sa fie admirata la petrecerea de Craciun sau de Revelion, iar machiajul care o avantajeaza, in tendinte, reprezinta o conditie obligatorie in acest sens. Make-up artistii au trasat inca de acum cateva luni bune principalele tendinte in materie de machiaj, insa alegerea trebuie facuta in functie de ceea ce ni se potriveste si, bineinteles, de locatie si de tinuta vestimentara pentru care optam.

In cele ce urmeaza, va prezentam 5 modele de machiaj atractive pentru sarbatorile de iarna 2016/2017, propuse de editorii de moda ai renumitei publicatii de moda „Vogue” si deja prezentate pe catwalk de marile branduri internationale, in cadrul Saptamanilor Modei.



Glitter pentru ochi stralucitori

Pentru o petrecere intr-un club puteti sa alegeti un make-up indraznet, folosind farduri cu glitter. Acest tip de machiaj poate fi potrivit pentru o tinuta cu accente rock sau chiar disco. Folositi un fard stralucitor monocrom, altfel riscati sa aratati ca o sorcova.

foto-2-glitter-makeup_makeup_beauty_trends_glittery_makeup2_resultPuteti puncta coltul exterior al ochiului sau sa trasati o linie subtire cu fard imediat sub sprancene pentru un efect glamour.

Sprancene dramatice

Nu, nu este vorba despre un detaliu de make-up menit sa va faca sa aratati mai in varsta, ci care trebuie sa duca cu gandul la o frumusete venita de pe alta planeta.

foto-3-sprancene-albe-lightbox_tendances_beaut__mars1411_jpg_5413_north_1160x_white_resultPasionatele de moda indraznete pot sa-si vopseasca sprancenele cu fard alb, special pentru un look dramatic, surprinzator. O abordare punk potrivita si cu sezonul zapezilor.

Mirela Vescan: „In 2017, rujul se va armoniza cu nuanta parului”

Machiaj in nuante electrice

Stilul anilor ‘80 se reflecta si in make-up, iar culorile electrice, extrem de puternice, sunt la moda. Daca va temeti de un machiaj prea strident, puteti apela linistita la o tusa de cyclamen sau de albastru electric pentru a sublinia pleoapa inferioara sau genele.

foto-4-culori-puternice-lightbox_tendances_beaut__mars144_jpg_6643_north_1160x_white_resultSmokey eyes reinterpretat

Smokey eyes este un tip de machiaj clasic, iar specialistii in make-up vin an de an cu versiuni noi si interesante ale acestuia. De aceasta data puteti sa alegeti dintre smokey eyes combinat cu ochi de pisica, smokey eyes cu fard stralucitor sau cel realizat in nuante de albastru intens. Indiferent de stilul ales, efectul va fi unul sexy si misterios.

foto-5-smokey-eye-_resultUltra glossy si rujuri in culori inchise

Rujurile in nuante de maro sau chiar cele negre − buzele gotice, cum mai sunt numite − sunt in tendinte sezonul acesta, la fel si buzele acoperite din plin cu gloss in nuante cat mai bogate, ca mov pruna sau rosu-zmeura.

foto-6-shutterstock_396218599_resultO noutate este si folosirea fardurilor umede sau de tip gloss, pentru un look proaspat si tineresc.

Afla de aici cum se aleg corect produsele de make-up.

Text: Oana Baltoc