Monica Bellucci: “Decat o fata de plastic, prefer una cu riduri”

Poza_Monica_Bellucci_riduriCui nu i-ar placea sa arate precum Monica Bellucci la cei 47 de ani ai sai?! Eu nu cred ca exista cineva. Si, in plus, ar trebui sa luati in calcul faptul ca Monica nu a apelat la nicio interventie, cel putin in ceea ce priveste tenul sau impecabil. Actrita, care este un sex-simbol in adevaratul sens al cuvantului, spune ca prefera sa imbatraneasca natural. “Ma respect si, decat o fata de plastic, prefer una cu riduri.

O singura data am f?cut un tratament cu vitamine, in rest, nimic. Nu-mi place ideea de a-mi retusa fata si, sincer, cred ca, pentru o actrita, este un lucru periculos”, a declarat Bellucci pentru revista Vanity Fair.

Bruneta a adaugat: „Nici de menopauza nu ma tem. Psihic, sunt pregatita. O sa vad ce-mi ofera homeopatia sau daca voi avea nevoie de tratamente hormonale ajutatoare”. Starul este un fan declarat al homeopatiei si al tratamentelor naturale. Bellucci este in prezent protagonista campaniei primavara-vara Dolce&Gabbana si mai spune ca se simte extraordinar de bine in propria-i piele.

Text: Ruxandra Raica