Monica Colceriu prezinta “M Magazine” pe TVR 2

monica 3De la pupitrul stirilor de pe TVR Info sau de la “Jurnalul Matinal” de pe TVR 1, Monica Colceriu prezinta singura emisiune de celebrity news a TVR, “M Magazine”, o emisiune difuzata de luni pana joi, de la ora 21:30, pe TVR 2. Emisiunea te invita practic sa patrunzi in universul lumii mondene, sa descoperi care sunt personajele momentului, dar si cele mai interesante evenimente din Capitala.

Tipsuri de la staruri internationale, detalii de covor rosu si nu numai, toate acestea si multe altele te vor tintui cu siguranta in fata televizoarelor. Asadar, “M Magazine” promite un program de calitate condimentat cu toate ingredientele necesare  pentru a te destinde si a  amuza.

“Sunt foarte incantata de noul proiect in care m-am implicat foarte mult, mai cu seama pentru faptul ca abordez o zona noua, eu regasindu-ma in ultimii ani la pupitrul stirilor! Sunt o fire foarte determinata, careia ii place sa-si testeze limitele, asa ca nici nu am stat prea mult pe ganduri atunci cand producatorul si regizorul Petre Nastase mi-a propus acest proiect. Cred ca acest program pe care il propunem publicului este unul de calitate  si cu o miza foarte  mare, aceea de a  demonstra ca se poate concepe un celebrity gossip prin jurnalism profesionist, fara scandaluri si denaturari ale realitatii. Asadar, dragii mei, va astept la «M Magazine» pe care eu il alint «MM», ca  Marylin Monroe. Si  daca sunt mai atenta, as putea spune ca sunt chiar 3 de M, unul  venind chiar de la  Monica!”, a declarat frumoasa prezentatoare.

 

Text: Ruxandra Raica