Monica Gabor revine in atentia publicului

monica-gabor-picDupa ce a tinut ani de zile paginile ziarelor romanesti cu ceea ce manca, spunea sau respire si a avut un reality show unde toata tara vedea cum traieste, dar mai ales cum este rasfatata, a venit un moment in care Monica a tinut toata populatia cu sufletul la gura divortand, certandu-se si luptandu-se pentru custodie. Dupa care s-a lasat linistea. Liniste perturbata doar de cateva episoade sporadice de agitatie pe tema noului ei iubit, Mr. Pink.

Si iarasi liniste. Pana in aceasta primavara, cand ziarele au readus-o pe Monica in viata noastra cu o stire bomba: cum c-ar fi fost cat pe ce s-o eclipseze pe insasi Paris Hilton la evenimentul de lansare a restaurantului Millions of Milkshakes din Shanghai, detinut de nimeni altul decat Mr. Pink . Intr-o tinuta Dolce & Gabbana, Monica arata, ce-i drept, de o mie de ori mai bine ca petrecareata Paris care afisa o tinuta si o atitudine teribil de obosite. Unde mai pui ca, dupa acest episod, Monica vorbea cu modestie despre prietenia ei cu Paris si despre faptul ca aceasta este, in ciuda stirilor care umbla prin ziare, o fata foarte de treaba. Frumos din partea ei.

 Monica, figuranta?!

Dar iata ca Monica revine in atentia publicului din Romania. De data asta cu o stire mult mai putin flatanta ca precedenta. Monica apare la un post de televiziune din Dubai, Citruss TV, in calitate de ilustra necunoscuta, intinzandu-si in jurul ochilor, cu miscari demne de o incepatoare experimentata, un gel miraculos de la Elizabeth Arden. Ce-i drept, nici zambetul ei nu tradeaza o prea mare multumire. Ceea ce nu prea este de inteles este ce a determinat-o sa accepte acest job.

 

Text: Alina Niculescu