Morandi vrea sa cucereasca SUA

Pentru ca sunt intotdeauna in cautare de colaborari cu artisti originali si talentati, Marius Moga si Randi au pus la cale un featuring de milioane cu Swanny Ivy, un artist ce face parte din noul val de rapperi din SUA.

Noua versiune a piesei #Kalinka are un sound urban si este perfecta pentru petrecerile la care vom dansa vara aceasta. Romania, Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croatia, Germania, Ungaria, Israel, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka si Emiratele Arabe Unite sunt tarile in care piesa “Kalinka” a ajuns una dintre cele mai ascultate melodii, datorita difuzarilor radio si tv, dar si a prezentei pe primele locuri pe Shazam si in topurile Apple Music, iTunes si Spotify.Kalinka ruseasca

Kalinka este produsa de Randi si Marius Moga, refrenul fiind o preluare din celebra piesa ruseasca a compozitorulului Ivan Larionov.

“Morandi a insemnat intotdeauna diversitate, atat in privinta sound-ului, versurilor, a vocilor prezente pe piese, cat si a colaborarilor cu alti muzicieni. Ne bucuram ca piesa noastra a ajuns sa fie ascultata in numeroase tari si speram ca acum vom cuceri si publicul american cu aceasta versiune. Swanny Ivy este un artist talentat si suntem siguri ca veti fi de aceeasi parere in momentul in care veti da #play piesei.”au declarat Marius si Randi.

Swanny Ivy este un artist care combina Hip-Hop, Soul & trance, rezultatul fiind un sound eclectic foarte apreciat pe scena muzicala din San Antonio, Texas. Artistul a atras atentia tuturor prin show-urile live cu un sound unic si o estetica iesita din tipare.