Nadir a lansat videoclipul piesei „Culoarea ta”, featuring CRBL

Nadir a lansat videoclipul piesei „Culoarea ta”, featuring CRBLNadir a lansat alaturi de CRBL videoclipul piesei „Culoarea ta”, un videoclip pozitiv, incendiar, in regia lui Taz Dongo. Videoclipul prezinta o legatura erotica si plina de pasiune intre artist si o tanara foarte sexy. Piesa este compusa de catre Randi si CRBL si este al treilea single cu versuri in limba romana lansat de Nadir.

„Ce rebele-s fetele rele, iar primul meu videoclip abunda de frumusete. Cu toate ca a fost frig, ne-am simtit bine la filmari si se simte vibe-ul pozitiv si in video.  Ma bucur ca CRBL a acceptat sa faca partea de rap. Este al doilea single compus de catre Randi pentru mine si sper ca vom continua colaborarea. Videoclipul este interzis cardiacilor, dar piesa sper sa fie pe buzele tuturor”, spune Nadir.

      „Da’ ce-avem noi aicea?! Plin de caprioare in videoclipul recent filmat si am scris cateva versuri pentru fiecare caprioara. Am acceptat cu placere invitatia de a face un feat cu Nadir si sunt sigur ca veti fi incantati de «Culoarea ta»”, povesteste CRBL.

Text: Ruxandra Raica