Naomi Campbell, pe urmele lui Oprah

Naomi Campbell, pe urmele lui OprahNaomi Campbell nu este doar o femeie frumoasa, ci si desteapta. Dupa succesul inregistrat de competitia de modelling The Face a frumoasei Naomi, in cadrul careia supermodelul devenea mentorul unor viitoare modele, Campbell spune ca se simte foarte bine in acest domeniu al televiziunii, insa asta nu ar fi o noutate.

Naomi a explicat ca rolul sau in show-ul The Face a reprezentat cumva o extensie a abilitatilor sale de mentor, afirmand ca frumoasa Kate Moss a fost una dintre primele modele careia i-a dat sfaturi.

„Am avut grija de ea la inceputul carierei sale. Am locuit impreuna la New York. Avea deja un portofoliu si joburi, insa eu i-am povestit cum sunt oamenii intr-adevar si cum ar trebui sa se poarte cu anumiti oameni. Suntem inca foarte bune prietene”,  a declarat Campbell.

Incet-incet, Naomi a castigat increderea telespectatorilor si spune ca i-ar placea foarte mult sa aiba un show de televiziune precum Oprah. Noi ii uram succes si, desi a fost implicata in mai multe scandaluri, nu putem sa nu recunoastem ca este o femeie frumoasa si un model de succes.

Text: Ruxandra Raica 

septembrie 27th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate