Naomi Campbell – show cromatic la London Fashion Week

Naomi Campbell, supermodelul în vârstă de  49 de ani a făcut senzație la Londra în cadrul Fahion Week. Evenimentul Fashion for Relief a fost organizat în contextul Săptămânii Modei din capitala britanică și a avut ca scop strângerea de fonduri pentru tinerii londonezi defavorizaţi.Naomi Campbell – De la red velvet la black stylish

Topmodelul a deschis balul, duminică seară la British Museum. A purtat o rochie neagră, cu accesorii strălucitoare şi doar un voal îi acoperea decolteul ameţitor. Naomi Campbell a avut mai multe ținute. A urcat pe podium într-o rochie lungă mulată decupată la spate cu mâneci din pene multicolore, apoi a avut o ținută coral extrem de voluptoasă și decoltată în V, a mai avut o ținută roșie și o pelerină presărată cu orificii.

În timpul galei, Naomi a fost însoțită de prietena sa Adut Akech, care o descria pe Campbell ca pe „mama ei”.

LONDRA – Orașul de suflet al modelului afro-american

Naomi Campbell s-a născut la Londra, iar orașul ei de suflet i-a oferit șansa să găzduiască o gală de caritate la British Museum, pentru a colectat fonduri în cadrul unor programe pentru UNICEF.

Seara s-a încheiat grandios, iar în cadrul evenimentului caritabil “Fashion For Relief” au mai venit și alte vedete precum: Pierce Brosman alături de fiul său Paris, Anna Wintour, Eve, Edward Enninful, Kehinde Wiley, Luke Evans, Maya Jama, Mollie King Naomie Harris, Tiwa Savage și Slick Rick.

Nu e prima dată când modelul se implică în evenimente de caritate. Ea a mai fost implicată în organizarea unor licitații de acest fel în orașe precum: New York, Cannes, Moscova și Mumbai. Fondurile colectate au ajuns ulterior la victimele uraganului Katrina sau cutremurului din Haiti.

Consiliul britanic de modă, ce reprezintă industria de modă britanică, a anunţat în iunie că Naomi Campbell va primi premiul de “emblemă a modei”. Acesta îi va fi decernat pe 2 decembrie, în cadrul ceremoniei anuale a Fashion Awards de la Royal Albert Hall din Londra. Acest premiu recompensează contribuţia sa la industria modei, cariera sa internaţională de manechin, activitatea filantropică şi eforturile pentru a promova diversitatea şi egalitatea de șanse pentru toți oamenii indiferent de gen, rasă sau statut social.

Autor: Bogdan Dărădan

Foto: Instagram

Sursa: standard.co.uk