Natalie Portman – veste minunată pentru fani

Actrița americancă, în vârstă de 39 de ani, Natalie Portman va fi din nou mămică. Vedeta a fost surprinsă cu burtică, de paparazzi, pe străzile din Sidney.

Zilele trecute, celebritatea era îmbrăcată sport, într-o pereche de colanți, două maiouri suprapuse, accesorizate cu o șapcă, mască de protecție și o geantă de umăr. Prin această ținută era vizibil că Natalie este din nou gravidă.

Deși vedeta se află în Australia pentru a filma un nou lungmetraj din seria “Thor: Love and Thunder”, în imagini se poate observa că, pe lângă burtică, vedeta are și picioarele și brațele mai umflate, deci această “îngrășare” vizibilă nu face parte din rol.  

Natalie Portman și soțul ei, Benjamin Millepied, au aniversat 8 ani de căsnicie. Actrița și dansatorul s-au căsătorit pe 4 august 2012 și au împreună doi copii, pe Aleph, în vârstă de 9 ani și pe Amalia, în vârstă de 3 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2010, după ce au colaborat pentru filmul Black Swan, care i-a adus actriței un premiu Oscar.

Benjamin Millepied, în vârstă de 43 de ani, este un dansator și coregraf francez. El trăiește în SUA și lucrează la New York City Ballet din 1995, unde a devenit solist, în 1998, și director, în 2002. De asemenea, a creat coregrafii importante pentru multe școli de dans.

Photo: elle.ro

Text: Bettina Cristea