Nebuni in noapte… cu Andra

decupat_AndraDesi mai are doar o luna pana cand va naste, iar bucuria si emotiile au coplesit-o, Andra nu si-a neglijat absolut deloc fanii. Cu toate ca si-a mai rarit concertele, artista le-a pregatit prietenilor sai de pe Facebook o noua piesa, intitulata Nebuni in noapte, compusa de Ivan Caragia.

Desi insarcinata, Andra a filmat o zi intreaga

Aflata la a doua sarcina, Andra se pare ca a gasit resursele necesare pentru a face fata atat carierei, cat si cerintelor pe care le are de indeplinit in calitate de mama si de sotie. Dupa ce, luna trecuta, indragita artista a lansat piesa Falava, alaturi de Naguale, care se bucura de un real succes si se anunta a fi unul dintre hiturile care vor zgudui boxele cluburilor in vara aceasta, iata ca luna iunie a marcat-o prin lansarea noii sale piese, Nebuni in noapte. Pentru aceasta, Andra a filmat si un videoclip de imagine si, cu toate ca este insarcinata in opt luni, artista a reusit sa reziste pe platourile de filmare o zi intreaga.

Intre nebunie si fericire, granita e incredibil de fina. Exista o nebunie frumoasa, a sufletului liber. ‘Nebuni in noapte’ este piesa la care am lucrat insarcinata fiind in luna a opta, asteptandu-mi fetita. N-am sa incetez niciodata sa vorbesc despre iubire, e medicamentul universal!”, a declarat Andra.

Text: Madalina Manole