Nesti Dante – intoarcerea la natura

1dw203enlCine ar fi crezut ca schimbarea sapunului iti poate modifica radical look-ul?

Insa aici nu vorbim despre oricare sapun, ci despre sapunurile Nesti Dante, recunoscute pentru curatarea eficienta si hidratarea intensa a pielii, acestea fiind, de fapt, doar cateva din caracteristicile produselor Nesti Dante. Cum reusesc sa faca fata oricarei provocari, realizand sapunuri cu aspect impresionant din ingrediente naturale, folosind inca tehnicile de manufacturare vechi? Aflati mai jos…

 

Nesti Dante alege numai ingrediente naturale

Descopera sapunurile naturale Nesti Dante cu formula extra-delicata, pe baza de ulei de masline natural si fara sulfat laureat de sodiu sau alti agenti sintetici agresivi cu pielea ta.  Spre deosebire de sapunurile industriale, sapunurile Nesti Dante au un adaos mare de glicerina si de apademineralizata, completate fiind cu ingrediente active naturale.

 

Respecta traditia tehnologica

Secretul eficientei produselor de ingrijire Nesti Dante? Procesul integral artizanal, expresie a vechii traditii italiene de manufacturare a sapunurilor. Sapunurile se obtin in urma unui proces de fierbere in cazane, proces tehnologic care dureaza 4 zile si necesita prezenta constanta a mesterilor in sapunuri. Acest proces nu altereaza esentele, uleiurile si substantele functionale de cea mai inalta calitate, prezente in formula sapunurilor. Anii de experienta si de cercetare in domeniul frumusetii si sanatatii au condus la obtinerea unor produse total inovatoare, chiar daca procesul tehnologic respecta traditia de veacuri.

 

Sapunurile Nesti Dante nu doar curata, ci si ingrijesc pielea

Compania Nesti Dante ofera linii complete cu solutii pentru frumusete, bogate in ingredienti activi pretiosi, pe care pielea ii “recunoaste” si ii asimileaza rapid, in mod natural.

De exemplu, Nesti Dante Horto Botanico cu extract de salata are proprietati de reimprospatare. Descopera acest sapun pe baza de salata, un adevarat izvor de prospetime si sanatate, secretul pielii echilibrate. Ingredientul activ al salatei are efect de reoxigenare a pielii.

 

Il FRUTTETO cu masline si mandarina are proprietati intens hidratante si hranitoare. Acest sapun natural, realizat pe baza de ulei de masline pur, are o formula extrem de delicata, recomandata pentru toate varstele si tipurile de piele, satisfacand astfel atat nevoile pielii tinere si sensibile, cat si pe cele ale pielii mature, cu problemele sale aferente.

 

Sapunul Gli Officinali cu iedera si cuisoare are proprietati terapeutice si relaxante. Parfumul revitalizant al iederei este completat de beneficiile cuisoarelor asupra pielii.

 

Sapunurile Nesti Dante au un raport calitate-pret imbatabil

In afara de preturile corecte practicate, Nesti Dante se mandreste cu produse de curatare si ingrijire de o cantitate remarcabila (250 g), cu o durata de utilizare mult mai lunga decat alte produse din acelasi segment. De asemenea, sapunurile marca Nesti Dante sunt realizate pentru folosinta zilnica, chiar si pentru dus, deoarece fac o spuma cremoasa si lasa un parfum subtil…

 

Text: Catalina Buzdun