Neymar a lansat o colecţie capsulă cu Replay

Fotbalistul brazilian Neymar a lansat o colecţie capsulă împreună cu brand-ul de urban clothing Replay. Evenimentul la care au participat mai multe celebrităţi din lumea sportului şi a fashion-ului a avut loc aseară în Dusseldorf. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat şi Alessandra Ambrosio, Joan Smalls, Izabel Goulart, Adrien Brody şi alţii.

https://www.instagram.com/p/B8hmk73g_xA/

Noua colecţie Replay semnată de Neymar va apărea în curând în magazinele şi shop-urile online din întreaga lume. Deocamdată, produsele se găsesc doar în Germania.

https://www.instagram.com/p/B8igPOFKd8e/

Brand-ul Replay este cunoscut, în special pentru jeanşii pe care îi creează. Compania a fost fondată în 1981, în Asolo, Italia, de către Claudio Buziol. Din 2012 şi până astăzi, Matteo Sinigaglia este directorul executiv al business-ului.

Neymar da Silva Santos Júnior, în vârstă de 28 de ani, este un fotbalist brazilian care joacă pe postul de atacant la clubul Paris Saint-Germain FC și la echipa națională de fotbal a Braziliei. În 2003 el a jucat pentru Santos FC, iar în 2013 a fost cumpărat de FC Barcelona cu 57 milioane de euro. În 2017, Neymar a fost transferat la PSG contra sumei de 222 milioane euro, fiind cel mai scump transfer făcut vreodată pentru un fotbalist.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram şi Google Images