Nico intra in ring cu Doroftei

Afis Coffeol ianuarieVineri, 17 ianuarie, incepand cu orele 19:00 la Coffeol Ploiesti, Nico si-a dat intalnire cu cel mai prolific boxer roman, Leonard Doroftei. Si nu oriunde, ci in ring! Cei doi vor lua parte la un duel umoristic, arbitrat de nimeni altul decat Cristian Brancu. „Nu e nimic mai placut decat sa il ai ca interlocutor pe Leonard Doroftei, pentru ca este un om extrem de pozitiv si de glumet.

Fiind concetateni, ne vom intalni la Coffeol Ploiesti in cadrul evenimentului Cristi Brancu Show, pentru a ne duela in poante cu iz de cafea. Veti afla cu ce vedete am vrea sa ne bem cafeaua, ce fel de cafea am prepara dusmanilor nostri si, in plus, vom raspunde multor altor provocari inaintate de catre gazda noastra, Cristian Brancu. Recunosc, pentru mine va fi o adevarata provocare sa intru in ring cu Leonard Doroftei”, a declarat Nico.

In deschiderea show-lui, publicul va fi rasfatat cu un concert live, sustinut de trupa 2ManShow, din care fac parte Iustin Galea si Bogdan Niculicea. Intrarea se va face doar pe baza rezervarilor la numarul de telefon: 0721 212 805 sau pe Facebook Coffeol Romania.

 

Text: Andreea Popescu