Nico a lansat „Suflet pereche”

Foto credit: Dan Niculescu

Talentata artista Nico a inceput anul in forta din punct de vedere muzical. Dupa ce a semnat recent cu MediaPro Music, parte a Universal Music Romania, interpreta a filmat nu mai putin de trei videoclipuri pentru tot atatea piese de dragoste extrem de sensibile, in stilul care a consacrat-o.

De altfel, sotul artistei, Laurentiu  Matei, a compus cele trei melodii, doua dintre ele avand versurile semnate de Ovidiu Iordache, pentru ca versurile pentru a treia piesa sa-i apartina Cristinei Stroe. Cele trei videoclipuri de imagine poarta amprenta regizorala a lui Sergiu „Sega” Nicula. Primul proiect muzical dintre cele trei, intitulat „Suflet pereche”, se lanseaza saptamana aceasta, in luna dragostei, inainte de Dragobete.

Urmareste un material video realizat pe platourile de filmare ale videoclipului!

In videoclip, alaturi de Nico, apare si fiica acesteia, Alexandra, aflata la a doua experienta de acest gen alaturi de mama sa. Alexandra interpreteaza rolul unei femei senzuale, curtata de un actor care il intruchipeaza pe iubitul sau.

FOTO: Alexandra, o aparitie senzuala

La randul ei, Nico s-a lasat pe mainile priceputului stilist Andrei, iar rezultatul a fost unul spectaculos, sexy si elegant in acelasi timp, datorat inclusiv pieselor vestimentare de la No.23.

                    Foto credit: Dan Niculescu

Cert este ca Nico este avantajata si de coafurile cu par cret, iar look-ul afro afisat in acest videoclip o prinde de minune. Senso TV a fost la filmari, la studiourile Kentauros, si te invita sa urmaresti un material video in care Nico, dar si Alexandra dezvaluie o multime de detalii interesante!

Text: Oana Baltoc