Nicolas Cage i-a arătat iubitei propriul mormânt

Actorul Nicolas Cage, în vârstă de 56 de ani, şi-a dus iubita mai tânără cu fix 30 de ani, să-i arate mormântul din New Orleans.

Cage, care are o avere estimată la 25 de milioane de dolari, a cumpărat un monument funerar în formă de piramidă, cu înălţimea de 2,7 metri, în anul 2010. Mormântul ciudat se află în zona franceză a Cimitirului Numărul 1 St. Louis din New Orleans.Despre relaţia actorului cu tânăra asiatică

Starul s-a cuplat cu Riko Shibata, în vârstă de 26 de ani, de aproximativ două luni.  Cage şi Riko au fost văzuţi plimbându-se de mână, fericiţi, pe străzile din New York.

Anul trecut, Cage a ţinut prima pagină a publicaţiilor mondene cu căsnicia sa care a durat doar patru zile. Actorul a cerut în luna martie anularea căsătoriei cu Erika Koike, motivând că a fost prea beat când a făcut pasul decisiv. Divorţul s-a pronunţat în mai 2019.

Nicolas Cage este tatăl lui Weston Coppola Cage, de 29 de ani, cu trei ani mai vârstnic decât iubita actorului american, şi al lui Kal-El Coppola Cage, de 14 ani.

Nicolas Kim Coppola, pe numele său real, a fost laureat al Premiului Academiei Americane de Film pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din filmul Leaving Las Vegas, în 1996. Acesta şi-a început cariera în televiziune în anul 1981.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images