Nicole Cherry iese in club cu Mihai Morar!

Afis Morar Raluka  Dj Sava Nicole Cherry 2 webPregateste-te sa iei pulsul fierbinte al metropolei si sa-ti cunosti vedetele preferate la The Manifest, program initiat de Mihai Morar pentru iubitorii muzicii live.

Astfel, joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, Nicole Cherry impreuna cu DJ Sava si Raluka vor face o demonstratie live de concert ca la carte.

 “Mi-am promis in primul rand ca daca se-ntampla sa intru intr-un club si sa aud playback, o sa ma ridic si o sa plec! Pentru ca iubesc muzica live, am creat The Manifest, o reprezentatie fara playback, fara negativ si fara fite a unora dintre cei mai in voga artisti ai muzicii romanesti, care va vor uimi cu prestatii de exceptie. The Manifest este fara doar si poate un eveniment pe care nu trebuie sa il ratati pentru ca reprezinta un spectacol din cadrul caruia castigatorul va fi publicul”, a marturisit Mihai Morar.

Acestea fiind spuse, joi, 24 octombrie 2013, incepand cu orele 23:00, esti asteptat pe strada Smardan, nr 30, sa asculti, in premiera, coverurile celor mai in voga piese ale vremii, dar si melodiile care i-au consacrat pe cei trei artisti.

 

 

Text: Andreea Popescu