Nicole Cherry, o nouă colaborare internaţională

Din România în Republica Dominicană, Nicole Cherry face echipă în noul an cu senzaționala artistă originară din America de Sud, Jenn Morel. 

Melodia „No Te Sale” a fost înregistrată de Nicole Cherry în SUA. La fel ca în cazul precedentei melodii, “Mujer Latina”, Nicole continuă să cânte în limba spaniolă, fiind limba străină pe care o îndrăgește cel mai mult.  Sexy, elegant, urban-flirty, videoclipul oficial al acestui imn de dans, a fost filmat în 2020, în București, România și Miami, SUA.  

 Cu multiple hituri în clasamentele muzicale, Nicole a devenit unul dintre artiștii de top din România. În cei opt ani de carieră solo, a avut diverse colaborări, cu artiști precum Mohombi sau Joey Montana.

Jenn Morel este o artista originară din Republica Dominicană, ce a devenit cunoscută pentru rimele puternice și videoclipurile virale. Primul succes l-a obținut cu melodia “Ponteme”, track care a primit discul de platină. Începuturile sale în industria divertismentului au fost ca dansator. În anii următori, Jenn va fi o dansatoare de rezervă pentru LMFAO, Ne-Yo și a apărut în videoclipuri ale lui Drake, Nicki Minaj și Trey Songz.