Nicole Cherry, o nouă colaborare internaţională

Din România în Republica Dominicană, Nicole Cherry face echipă în noul an cu senzaționala artistă originară din America de Sud, Jenn Morel. 

Melodia „No Te Sale” a fost înregistrată de Nicole Cherry în SUA. La fel ca în cazul precedentei melodii, „Mujer Latina”, Nicole continuă să cânte în limba spaniolă, fiind limba străină pe care o îndrăgește cel mai mult.  Sexy, elegant, urban-flirty, videoclipul oficial al acestui imn de dans, a fost filmat în 2020, în București, România și Miami, SUA.  


Deschide videoclipul

 Cu multiple hituri în clasamentele muzicale, Nicole a devenit unul dintre artiștii de top din România. În cei opt ani de carieră solo, a avut diverse colaborări, cu artiști precum Mohombi sau Joey Montana.

Jenn Morel este o artista originară din Republica Dominicană, ce a devenit cunoscută pentru rimele puternice și videoclipurile virale. Primul succes l-a obținut cu melodia „Ponteme”, track care a primit discul de platină. Începuturile sale în industria divertismentului au fost ca dansator. În anii următori, Jenn va fi o dansatoare de rezervă pentru LMFAO, Ne-Yo și a apărut în videoclipuri ale lui Drake, Nicki Minaj și Trey Songz.

ianuarie 29th, 2021 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate