Nicole Kidman, confesiuni la 11 ani dupa divort

1028-nicole-kidman_awCu toti suntem oameni si cu toti trecem prin situatii in care, oricum ne-ar sta corpul, sufletul ne sta pe jos. Ca suntem celebri sau doar oameni de rand, despartirea de persoana iubita ne distruge atat sanatatea, cat si psihicul. Asa s-a intamplat si in cazul  frumoasei actrite Nicole Kidman, care a vorbit pentru prima data despre perioada de dupa despartirea de Tom Cruise.

Actrita in varsta de 45 de ani – care are doi copii adoptati din timpul casatoriei cu Tom – a pus capat casniciei cu acesta in anul 2001. Aceasta a declarat ca varsta frageda la care si-a unit destinul cu actorul este de vina pentru ca mariajul lor nu a mers.

Intervievata de catre reporterii unui renumit tabloid de peste Ocean, Kidman a declarat ca despartirea de Tom a fost una dintre cele mai grele incercari din viata ei. Faptul ca s-a vazut singura si cu doi copii a transformat-o pe Nicole intr-o persoana depresiva si fara chef de viata. Insa chiar si asa, actrita declara ca nu are niciun regret legat de relatia cu Tom si nici vizavi de perioada de dupa separare, chiar daca a transformat-o intr-un alt om.

“M-am casatorit foarte repede si foarte tanara. Chiar daca mariajul meu a esuat, nu regret nimic pentru ca, in urma lui, m-am ales cu doua minunatii de copii: Bella si Connor. Recunosc ca, atunci cand casnicia mea a luat sfarsit, am cazut intr-o depresie crunta care imi da fiori si acum cand ma gandesc la ce devenisem, insa nu regret nimic. In ciuda zvonurilor din acel timp, am avut o casnicie fantastica pentru o perioada lunga de timp”, a declarat Kidman.

Nicole Kidman a recunoscut si faptul ca se afla in imposibilitatea de a concepe in mod natural un copil. Se pare ca despartirea de Tom si efectele acesteia asupra sanatatii sale au avut un impact negativ ce a dus la o serie de avorturi spontane si la rezultate negative ale tratamentelor FIV – fertilizare in vitro.

“Am incercat sa raman insarcinata nu o data, ci de o multime de ori, insa de fiecare data pierdeam sarcina. Nu vreau sa dau prea multe detalii in aceasta privinta, insa tot ce pot spune este ca am avut o sarcina extrauterina, am avut parte de multe avorturi spontane si am facut si tratamente de fertilitate in foarte multe centre pentru a ramane insarcinata. Fiecare femeie care a trecut prin toate aceste suisuri si coborasuri stie ce aduc starile de depresie dupa ele.“

Frumoasa actrita este in prezent casatorita cu cantaretul si, in acelasi timp, juratul concursului “American Idol”, Keith Urban. Impreuna au doi copii: Sunday Rose si Faith, cel din urma nascandu-se cu ajutorul unei mame surogat.

 

 

Text: Andreea Popescu