Nicole Kidman, la 55 de ani: își arată mușchii, la propriu!

Cum arată Nicole Kidman, la 55 de ani? Faimoasa actriță a reușit să surprindă pe toată lumea cu fizicul ei de invidiat, după ce a pozat pentru coperta unei reviste. Își arată mușchii, la propriu. Iar ipostaza incendiară vine după un alt pictorial, în urma căruia Nicole a ieșit cam “șifonată”. Atunci, fanii au acuzat-o că a pozat mult prea vulgar, dar și că pozele ei au fost editate în Photoshop.

Zhong Lin este fotograful care a realizat pictorialul incendiar cu Nicole Kidman, la 55 de ani. Celebra actriță a pozat în ipostaze neașteptate pentru coperta celui de-a treilea număr al revistei Perfect.Cum arată Nicole Kidman la 55 de ani

Pe coperta celui mai nou număr publicației Perfect, Nicole Kidman apare cu brațele încordate, într-o ipostază care ne duce cu gândul la atletele din concursurile de culturism. Tema ediției este „PerfectCelebration”, fiind dedicată celebrităților din cultura pop. Pe coperta revistei ce va ajunge pe rafturi magazinelor la data de 1 septembrie, Nicole Kidman apare în fustă mini și top scurt. Însă pe lângă outfit, se pare că trupul bine sculptat al fostei lui Tom Cruise este adevărata “atracție” a ediției. Și se pare că celebra actriță a lucrat ceva pentru a-și defini mușchii și a-i expune cu mândrie.

Sursa foto: Twitter

Nicole Kidman, pictorial Perfect. Sursa foto: Instagram

Cum a pozat Nicole pentru Vanity Fair

Și nu este prima dată când celebra actriță stârnește valuri de reacții cu pictorialele în care apare.

În urmă cu doar câteva luni, Nicole a apărut pe coperta Vanity Fair. Apariția a fost catalogată de mulți drept foarte îndrăzneață și multe persoane au susținut că imaginile au fost prelucrate în Photoshop. Mai mult, actrița a fost acuzată că a pozat mult prea vulgar pentru vârsta și statutul său.

Totodată, au fost voci care au susținut atunci că se observă câteva modificări la genunchiul și abdomenul lui Kidman.

Sursa foto: Instagram