Nicole Kidman, ranita in timpul Saptamanei Modei de la New York

Nicole Kidman, ranita in timpul Saptamanei Modei de la New YorkSaptamana trecuta, in timp ce se intorcea la hotelul Carlyle de la show-ul semnat Calvin Klein din timpul Saptamanii Modei de la New York, Nicole Kidman a fost lovita de un biciclist. Incidentul a fost capturat de aparatele de fotografiat, care au surprins-o atat pe Kidman cazand cat si pe biciclistul cu pricina.

Kidman a fost ajutata sa se ridice de cativa cunoscuti iar dupa incident s-a indreptat catre hotel. Politia si ambulanta au sosit la locul faptei, iar Kidman s-a ales cu cateva rani minore.

     Potrivit speculatiilor, Kidman intentioneaza sa depuna plangere impotriva ciclistului care se pare ca ar fi fost chiar un paparazzo, pe numele sau Carl Wu, grabit sa prinda o poza cu vedeta la intrarea in hotel. Deocamdata insa, nu exista nicio declaratie din partea vedetei sau din partea vreunui membru al echipei acesteia.

 

Text: Ruxandra Raica

septembrie 19th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate