Nicoleta Luciu a organizat o petrecere-surpriza de ziua sotului ei, Zsolt Csergo

DSC09206Nicoleta Luciu a organizat o petrecere-surpriza pentru sotul sau, Zsolt Csergo. Frumoasa bruneta s-a ocupat de toate detaliile petrecerii: a trimis invitatii catre prietenii apropiati ai familiei si a ales o locatie exclusivista din Piata Universitatii, singura din Bucuresti unde panorama este de 360 grade. La petrecerea-surpriza au fost prezente 30 de persoane.

“Am vrut foarte mult ca anul acesta sa ii organizez o petrecere lui Zsolt, mai ales ca a implinit 18 ani. Am chemat multi dintre prietenii nostri, iar Zsolt nu se astepta sa fie in oras, asa ca surpriza a fost cu atat mai mare. Am vrut sa imbin sofisticatul cu o priveliste de neuitat, asa ca am facut petrecerea la Silk Panoramic Restaurant & Bar, o locatie speciala unde se organizeaza frecvent petreceri private si de companie. Acesta este singurul restaurant unde am mancat cele mai bune branzeturi italienesti din viata mea si cea mai buna vita argentiniana, pe care le-au mancat si invitatii mei. Intr-un final, a venit si tortul delicios, un tiramisu de portocale, specialitatea casei, caruia i-am adaugat cifra 18, spre amuzamentul si surprinderea celor din jur. Mi s-a parut normal ca la majoratul sotului meu sa avem aproape toti prietenii de suflet si nu pot sa spun decat ca ne-am distrat pe cinste”, a marturisit Nicoleta.

Cadoul primit de Zsolt si care l-a impresionat intr-un mod placut este un tablou din sticla cu fotografia familiei, care a starnit admiratia invitatilor.

Text: Andreea Popescu