Nouă emisiune dedicată igienei orale: “Smile with Style”

Pe 14 septembrie se lansează o nouă emisiune digitală, Smile with Style, dedicată igienei orale, care, fără să ne dăm seama, joacă un rol decisiv pentru sănătatea întregului nostru organism.

Emisiunea va putea fi vizionată exclusiv pe site-ul stirileprotv.ro. Vizitatorii site-ului pot afla informații interesante și sfaturi utile direct de la cel mai urmărit doctor stomatolog în mediul online din România, Alexandra Mircea.

Farmaciștii Catena recomandă Foramen Repair&Protect este o pastă de dinți special creată pentru ameliorarea sensibilității dentare. Repară și protejează smalțul sensibil, datorită peliculei subțire pe care o creează pe smalțul dinților. Cine este cel mai cunoscut medic stomatolog român de pe Tiktok

Cu o comunitate de peste 1.2 milioane de urmăritori, dr. Alexandra Mircea dorește să împărtășească din cunoștințele sale medicale și să ajute cât mai mulți oameni să înțeleagă cât de importantă este sănătatea orală. Clipurile video realizate de aceasta pe rețelele de socializare au strâns peste 700 de milioane de vizualizări, devenind virale în România, de-a lungul ultimilor ani.

Având o experiență de peste 12 ani în stomatologie și cu o specializare în parodontologie, dr. Alexandra Mircea conduce o echipă medicală în cadrul clinicii pe care a fondat-o în București, chiar în perioada pandemiei.

„Știai că în România, în medie pe familie, se consumă un tub de pastă de dinți pe an? Sănătatea dinților tăi începe de la un periaj dentar corect. Așa că astăzi vrem să acordăm mai multă atenție lui, a tipurilor de periuță pe care le putem folosi și a pastei de dinți”, spune dr. Alexandra Mircea în prima ediție Smile with Style.

Când, cum și de câte ori trebuie să ne spălăm pe dinți, prin ce mijloace și instrumente ne completăm igiena dentară, cum avem grijă de gingiile noastre și evităm boala parodontală, dar și care este rolul măselelor de minte sunt câteva dintre subiectele abordate de dr. Alexandra Mircea în Smile with Style.

foto: PR