Nu rata Brancu Show!

Afis Coffeol 01 BunTJoi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00, sunteti invitati cu mic, cu mare de catre Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc la Cristi Brancu Show.

Coffeol Ploiesti reprezinta un nou concept ce isi doreste sa sublinieze Bucuria Cafelei si care aduce bucurie lumii… ceasca cu ceasca.

“Pentru prima data in Romania, cafeaua se bea cu multa provocare! Ati mai vazut vedete care beau cafea legate la ochi? Vreti sa stiti cele mai tari barfe la cafea spuse de vedete? Vreti sa aflati ce fac vedetele cand se pomenesc cu o cafea varsata in poala? Cristi Brancu Show e cadoul meu de Craciun pentru toti cei care vor fi  prezenti la Coffeol Ploiesti pe 12 decembrie! Intrarea este libera, asa ca va asteptam sa descoperiti surprizele pe care vi le-am pregatit!”, a marturisit Cristian Brancu.

Evenimentul se va deschide cu un concert live, sustinut de trupa Man2Show, din care fac parte Iustin Galea si Bogdan Niculicea. Mai mult decat atat, Cristian Brancu impreuna cu invitatii sai speciali, Rodica Popescu Bitanescu si Jean Paler, promit un show inedit cu concursuri-surpriza si provocari amuzante, toate cu iz de cafea Coffeol.

Intrarea se va face doar pe baza rezervarilor la numarul de telefon: 0721 212 805 sau pe Facebook Coffeol Romania.

 

Text: Andreea Popescu