Nuantele toamnei in parul tau

decupat_Nuante toamna in parToamna este un anotimp ofertant din foarte multe puncte de vedere. Este un sezon al schimbarilor − de la haine pâna la ritualurile de beauty si transformarile de look. Daca, in vara ce a trecut, s-au purtat foarte mult nuantele nebune, suvitele cât mai colorate si amestecate, odata cu zilele reci, trendul pare sa se mai potoleasca, iar toamna, in paleta de nuante in care alegem sa ne vopsim parul, se regasesc si cele naturale.

Se poarta radacinile crescute

Renuntam la ombré si ne concentram pe balayage. Iti poti lasa parul natural sa creasca de la radacina si doar pe lungimea lui sa-l vopsesti intr-o alta nuanta. Blondurile aurii se poarta foarte mult, la fel si cele cu usoare irizatii de roscat, precum blondul coniac. Vei scapa de stresul de a-ti vopsi tot timpul radacina − nu mai trebuie sa treci lunar pe la salon.

 Satenuri cu suvite

Satenurile naturale sunt foarte dorite toamna. Se poarta nuantele mai reci de saten, indulcite cu suvite pentru a crea lumini si umbre. Suvitele se vor vedea foarte interesant mai ales pe parul ondulat sau intors la vârfuri. Hairstylistul se poate juca in parul tau si poate alterna suvitele, de la unele mai inchise la baza parului pâna la unele mai deschise.

 

Amestec de vara si toamna

Daca ai indragit foarte mult nuanta de par pe care ai avut-o toata vara, nu trebuie sa renunti in totalitate la ea. Pe radacini poti opta pentru un maro ciocolatiu, dupa care parul se poate deschide cu o nuanta de caramel, iar spre vârfuri se poate aplica un blond-bej, o nuanta untoasa si la moda. Trebuie totusi sa renunti la blondurile foarte deschise si la cele argintii.

 

Cupru ruginit

Culoarea cuprului ruginit sau aramiul se potriveste tonurilor calde de piele, dar si pielii usor bronzate. Te poti machia cu nuante pamântii, iar seara poti apela la smokey eyes. Renunta la portocaliul intens si la roscatul foarte inchis si indreapta-ti atentia catre nuante mai blânde.

Ciocolata calda in cana si in par

In lunile in care frigul pune stapânire pe noi, ciocolatiul inchis este o nuanta potrivita daca vrei sa subliniezi misterul, dar sa si lasi doar putin din latura ta sexy la vedere. Nuantele de ciocolatiu se potrivesc foarte bine persoanelor cu ochi verzi sau caprui si scot foarte bine in evidenta sprâncenele groase si naturale. Ai grija la machiajul pe care il alegi deoarece el trebuie sa lumineze fata.

 

Suvite inchise la culoare

Daca ti se pare ca in sezonul rece trebuie sa-ti inchizi culoarea parului fara doar si poate, atunci nu ai niciun motiv sa-ti faci griji. Jocul de suvite din parul tau va crea volum, textura si se va vedea foarte frumos si interesant, mai ales când il vei coafa si prinde in coada. Rujurile in tonuri puternice − marsala, mov − vor completa foarte bine aceasta nuanta.

 

Text: Ruxandra Dumitrescu