Nunta de 4 milioane de dolari a lui Brooklyn Beckham

brooklyn beckhamBrooklyn Beckham s-a însurat cu moştenitoarea Nicole Peltz într-o ceremonie luxoasă, care a costat 4 milioane de dolari şi a avut loc pe proprietatea din Palm Beach, Florida, a miliardarului Nelson Peltz, tatăl miresei.

Pe lista invitaţilor au fost membrele fostei trupe Spice Girl – Mel B, Mel C, Emma Bunton şi Geri Horner (născută Halliwell), la fel şi Rocco Ritchie, Gigi Hadid, Nicole Richie, Elizabeth Hurley, agentul sportiv Dave Gardner, Tom Brady şi Gisele Bündchen, Serena Williams, Eva Longoria şi soţii Ramsey.

Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă semnată Valentino, iar mirele a purtat un lanț cu diamante dăruit de noii săi socri.

nunta brooklyn beckhamPărul miresei, a fost prins într-o coadă în stilul Brigitte Bardot. Vogue a descris coafura drept „o odă dedicată Claudiei Schiffer din anii ’90”. De machiaj s-a ocupat make-up artistul Chanel, Kate Lee, care a gândit un look fresh și natural.

Despre rochia de mireasă stilista Leslie Fremar a mărturisit că este cea mai frumoasă pe care a văzut-o vreodată, conform revistei Vogue.

Brooklyn, în vârstă de 23 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de pe mireasa sa, în vârstă de 27 de ani: „Domnul și doamna Peltz Beckham ❤”, a scris el.

Oaspeții au fost invitați de cuplu să facă o donație poporului ucrainean prin intermediul agenției Care.

David și Victoria le-au făcut cadou mirilor un Jaguar Electric, albastru, de 500.000 de dolari.

Cristina Dudău