Nunta fastuoasă a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck! Iată primele imagini

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit a doua oară în cadrul unei ceremonii fabuloase.

Este doar o chestiune de timp până când J Lo va împărtășii detalii despre rochie.  Proaspeții căsătoriți au avut o primă ședință foto pe pontonul care i-a dus la barca cu care au ajuns la petrecere, conform imaginilor ale paparazzilor de la publicația „Page Six”.

Farmaciștii Catena recomandă  Lipofusion de la Rilastil,  un tratament corporal pentru contracararea imperfecțiunilor cauzate de celulită, cu absorbție imediată și efect de răcire prelungit.Nuntă cu dress-code

La numai o lună după nunta lor surpriză din Las Vegas, cuplul a organizat o petrecere în acest  weekend la moșia lui Ben Affleck din Riceboro, Georgia. Actorul a cumpărat-o în urmă cu câțiva ani pentru suma de 8 milioane de dolari. Pentru a doua defilare spre altar, mireasa a purtat o rochie albă elegantă cu volane, semnată de casa de modă Ralph Lauren, cu mâneci scurte, spatele decupat și, bineînțeles, trenă.

Pentru a adăuga puțin dramatism look-ului clasic de nuntă, cântăreața a purtat un voal de aproape șapte metrii, pe care toți cei cinci copii ai cuplului – gemenii lui Jennifer Lopez și Mark Anthony, Max și Emme, în vârstă de 14 ani, precum și fiicele lui Affleck, Violet, 16 și Seraphina, în vârstă de 13 ani, și fiul Samuel, în vârstă de 10 ani — au ajutat la transportul pe culoarul alb după ceremonie.

Singura excepție de la dress-cod a fost reprezentată de pantalonii negri de smoching ai lui Ben.

Tema nunții: „Old Hollywood”

După cum se vede în imaginile surprinse de paparazzi, Ben și Jen nu-și puteau lua mâinile unul de pe celălalt în timp ce făceau fotografii cu petrecerea de nuntă. Tema nunții a fost „Old Hollywood”, inclusiv tortul mirilor a fost o cascadă de crem și auriu. La începutul zilei, Lopez și prietenii s-au bucurat de tratamente într-un spa special amenajat lângă ferma rustică, unde mai târziu invitații au petrecut până noaptea târziu.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au sărbătorit căsătoria cu o a doua ceremonie pe 20 august în fața prietenilor și familiei.

Oaspeți de top precum Matt Damon, Jimmy Kimmel și oficiantul Jay Shetty au purtat ținute albe, pentru a se potrivi cu decorațiunile fastuoase și cu aranjamentele florale exagerate. Au fost, de asemenea, răsfățați cu un foc de artificii și muzică live.

„Petrecerea lor intimă de trei zile pentru familie și prieteni” a început vineri cu o cină de repetiție care a fost întreruptă pentru scurt timp când mama lui Affleck a fost dusă de urgență la spital pentru o tăietură la picior, și s-a terminat duminică cu un picnic la grătar.

Iulia Mirică

Foto: pagesix.com