Nuntă regală în Grecia, cu rochie Chanel şi tiara cu diamante moştenire de familie

Prinţul Philippos al Greciei a oferit Atenei unul dintre cele mai fastuoase evenimente regale, invitând la căsătoria sa religioasă cu Nina Flohr toate rudele sale cu sânge albastru din Europa.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu Vitamina C 6% de la Skin Republic care ajută incontestabil la uniformizarea pigmentației și reducerea petelor negre, lăsând tenul luminos și strălucitor.

Nina a ales o superbă creaţie a casei Chanel, cu decolteu în V, pe umeri, cu fundă în talie şi o impresionantă trenă.Un voal lung a fost atașat de rochie și ținut de tiara cu diamante care a împodobit coafura cu coc jos a Ninei.Diadema de pe cap i-a fost dăruită de soacra sa, Anne Marie.

Mirele purta un costum gri și o cravată cu buline bleumarin și alb.Invitaţi şi istorii de familie

Printre invitaţii străini s-au aflat mătuşa mirelui, Regina Sofia a Spaniei, prinţesele Beatrice şi Eugenie, venite împreună cu soţii lor, Prinţesa Benedikte a Danemarcei şi Prinţesa Ekaterina de Hanovra. La mai mult de o jumătate de secol de la abdicarea Regelui Constantin al Greciei (acum în vârstă de 81 de ani)  forţat de lovitura de stat militară, acesta a venit să asiste la nunta fiul său mai mic, într-un scaun cu rotile.

Prinţul Philippos este apropiat al familiei regale britanice, numele lui fiind ales după cel al ducelui de Edinburgh. El s-a născut în Londra, în 1986, şi a crescut împreună cu fraţii şi surorile sale, prinţesa Alexia, prinţul Pavlos, prinţul Nikolaos şi prinţesa Theodora. Naşa lui, Prinţesa Diana, îl vizita constant în copilărie, alături de prinţii William şi Harry.

Mireasa, Nina Flohr, este fiica afaceristului elveţian Thomas Flohr, fondatorul companiei aeriene VistaJet, sponsor al echipei Scuderia Ferrari şi pilot competitor în cursele motorsport, precum Raliul Safari Est-African, cursa de 24 de ore Le Mans şi FIA World Endurance Championship.

Prima nuntă a cuplului a fost o mică ceremonie civilă în decembrie anul trecut, în orașul natal al Ninei, Saint Moritz, în Elveția. Aceasta a fost urmată de o petrecere mai mare în Cambridgeshire la sfârșitul lunii mai, lăsând pentru toamna aceasta jurămintele religioase pe care să şi le spună în faţa tuturor apropiaţilor şi prietenilor.

În ceea ce privește ceremonia civilă de la Saint Moritz de anul trecut, Nina a îmbrăcat un costum de mireasă alb șic, cu colanți și sandale asortate.

Cristina Dudău

Foto Hepta