Nuntă toamna? Iată ce să porți

Indiferent dacă evenimentele din această toamnă se țin virtual sau face-to-face, pentru nunțile din acest sezon este foarte important să oferi o (nouă) normalitate, iar acest lucru înseamnă să te îmbraci fashion, chiar dacă vei rămâne acasă.

Cu petreceri amânate sau care se țin în locații noi, rămân puține reguli atunci când vine vorba de outfitul pentru nunți.

Este just faptul că miresele au experimentat diferite stiluri și culori, iar codurile pentru invitați nu ar trebui să fie diferite. Indiferent dacă ești adepta stilului tradițional, romantic, minimalist sau trendsetter, iată 12 look-uri noi pentru a deveni cel mai bine îmbrăcat oaspete de la o nuntă, în această toamnă.Back To Basics

Amethyst Amour

Golden Hour

Dark Romance

Nothing But Neutrals

’70s Chic

Posh Plus One

Emerald City

The Blues

Femme Foliage

Backyard Bash

Silver Siren

Poartă din nou pantofii preferațiFără picioare obosite!

Farmaciștii Catena recomandă Naturalis Diolex Gel, un produs special conceput pentru ingrijirea picioarelor, imbunatateste tonicitatea vasculara, stimuleaza circulatia sangelui si ofera o senzatie placuta de racorire a “picioarelor grele”. Prin continutul de substante active, Microalga Porphyridium Cruentum, extractul de casta, mentol si ulei de eucalypt, Naturalis Diolex Gel ajuta la revigorarea picioarelor obosite, atenuand senzatia de “picioare grele”.. Poți pune crema în geantăfolosind-o atunci când simți  este cazul, când mergi foarte mult sau stai mult în picioare.

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: harpersbazaar.com