Cum arată nunţile după pandemie? Trendul anului 2021

Majoritatea nunţilor din acest an au fost amânate din cauza pandemiei. Pentru că numărul invitaţilor trebuie să fie cu mult mai mic decât cel pe care şi-l doresc mirii şi părinţii lor, majoritatea cuplurilor au ales să amâne momentul.

Un studiu realizat în această perioadă arată că în perioada izolării multe cupluri au ales să se despartă, iar acesta a fost motivul pentru care specialiştii britanici estimează o creştere vizibilă a numărului de contracte nupţiale. Acesta va fi unul dintre noile trenduri ale căsătoriilor din următorul an.Măsuri extra de protecţie

S-ar putea ca la anul, nunţile să aibă mai multe măsuri de siguranţa pe care vor trebui să le respecte. Dacă numărul de nuntaşi va fi mai scăzut, iar mesele poziţionate astfel încât să se respecte distanţarea socială  nu mai este nicio noutate, este posibil ca noile măsuri să includă obligatoriu purtarea măştii inclusiv în spaţiile deschise.

Nunţi vinerea şi duminica

Dacă până acum eram obişnuite să petrecem la nuntă sâmbăta, aglomerarea restaurantelor în 2021, i-a făcut pe miri să ia decizia de a se căsători inclusiv vinerea sau duminica.

Nunţi în natură

Pentru că posibilitatea răspândirii coronavirusului în aer liber este mai scăzută decât în spaţii închise, multe cupluri vor organiza evenimentul vieţii lor în natură. Astfel, vor putea avea mai mulţi invitaţi şi se vor putea bucura de un look mai lejer.

Ţinute lejere

O petrecere în aer liber, la o piscină exterioară, pe pontonul unui lac, pe plajă sau în pădure nu necesită amenajări elaborate ale spaţiului. Câteva decoraţiuni naturale pe mese (neapărat eco-friendly), o muzică bună, lumină difuză şi nişte ţinute lejere sunt elementele care vor face nunta de poveste.

Lipsa tocurilor, a coafurilor extravagante şi a machiajelor elaborate vor face atât mirii cât şi invitaţii acestora să se simtă bine şi să danseze până la răsărit.

Vezi floarea perfectă dacă te măriţi în toamnă!

Text: Bettina Cristea

Photo: Unsplash