NY Fashion Week – bijuterii în tendințe

Acum că s-a încheiat oficial prezentarea colecțiilor de primăvară 2020 la Săptămâna Modei de la New York este timpul să facem o restrospectivă a tendințele lansate pe podiumuri.

Și dintre toate, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesoriile, tendințele în materie de bijuterii din sezonul viitor par cele mai accesobil de experimentat. Designerii s-au jucat cu pietre prețioase colorate, piese cu mărimi supradimensionate și cercei într-o singură bucată.

Să aruncăm o privire  asupra câtorva dintre cele mai evidente tendințe din colecțiile primăverii viitoare.Strălucire este cuvântul de ordine

Uitați de aur și argint, designerii au adus o explozie de culoare pentru bijuteriile din primăvara anului 2020. Au apărut piese florale strălucitoare și mărgele la Ulla Johnson, pietre prețioase la Brandon Maxwell și combinații surprinzătoare de la Marc Jacobs și Ports 1961.

Cercelul unic

Cerceii merg solo în sezonul viitor. Modele care au purtat un singur cercel au fost regula pe podiumurile de primăvară 2020 de la Prabal Gurung, la Tibi și Marc Jacobs. De ce ți-ai alege acest look? Pentru ca îndrăzneala de a purta un singur cercel este un statement suficient pentru a te defini ca persoană.

Lanțuri oversized

Lanțurile au devenit tot mai mari în noile colecții. Brandon Maxwell a trimis pe podium versiuni strălucitoare uriașe (unele completate cu cercei și lanțuri potrivite), în timp ce Zimmermann a stratificat coliere formate din lanțuri supradimensionate cu cele din mărgele.

Perlele la putere

Perlele sunt din ce în ce mai folosite, în aproape toate formele – de la cercei cu o singură picătură până la coliere stratificate și chiar în accesoriile de cap la Khaite.

Cercurile supradimensionate

Cerceii în cercei nu s-au demodat niciodată cu adevărat, dar pregătiți-vă să-i vedeți supradimensionați în sezonul viitor. Proenza Schouler a prezantat o multitudine de modele-cercuri, groase aurii, dublate de alte cerceri în interior, în timp ce designeri precum Oscar de la Renta au explorat aspectul excesiv folosind diferite materiale.

 

Text Cristina Dudau